Dè dansclub met een hart, met als kernspreuk:

Onze fundering is origineel en ijzersterk: op een ongedwongen manier aan kinderen èn volwassenen een bewegings- en dansbasis aanbieden. Dansclub Enjoy geeft je de keuze uit een aantal stijlen. O.a. Street, Hip-Hop, Jazz-Dance, Girly, Hedendaags, of een combinatie van dit alles is mogelijk. 

Onze lesgevers zijn stuk voor stuk all-rounders, maar hebben ook hun eigen voorkeur of specialiteit. Dit maakt de diversiteit in ons aanbod des te groter. Wie ze zijn en welke lessen ze voor hun rekening nemen, ontdek je verder op de website. 

Ze staan zelf in voor de samenstelling van de choreografieën; per doelgroep. Die choreo's worden niet zomaar in zijn geheel van het internet geplukt en daar zijn we fier op. Iedere lesgroep krijgt andere dansjes en/of de moeilijkheidsgraad wordt aangepast. Zo behoudt Dansclub Enjoy zijn eigenheid en krijgt de lesgever waardering voor zijn creaties. 

We blijven de recentste trends op de voet volgen en spelen hier graag op in. Welke lessen voor wie geschikt zijn, kan op het tabblad 'aanbod' ontdekt worden. Zitten er nog nieuwe stijlen/lessenreeksen aan te komen? Misschien wel ….. 

Onze ‘Trampo’ blijkt al een paar jaar erg gesmaakt en blijft natuurlijk op het programma staan. (Een tip: wees er vlug bij indien geïnteresseerd!) 

Het is en blijft onze motivatie om de familiale sfeer die Dansclub Enjoy uitstraalt te behouden. Het gaat er bij ons om dat iedereen zich ontspannen, comfortabel en welkom voelt. 

Wij zijn alvast positief ingesteld en kijken er enorm naar uit om jullie te verwelkomen in het komende seizoen


Joyce Gosse 

Stichter, verantwoordelijke en lesgever Dansclub Enjoy


PS: is dansen of bewegen voor U een hele opgave?
Geen nood: we hebben ook supporters bij onze evenementen nodig. Mensen die zich eventueel willen inzetten bij de organisatie zijn welkom. U kan ons dit op een eenvoudige manier kenbaar maken. Alle hulp wordt geapprecieerd