Joyce Gosse

Oprichter, verantwoordelijke en lesgever

Joyce is leerkracht lager onderwijs en begon zelf met dans toen ze amper vier was.

Ze heeft ondertussen haar sporen verdiend als danser in verschillende demo- en wedstrijdteams. Ze zorgde er op regelmatige basis ook voor de uitwerking van de choreografieën.

Ze stond op het podium met Laura Lynn, Jessy, een imitator van Michael Jackson en zorgde meerdere keren voor de kinderanimatie bij DJ Zina; gekend van Ketnet.
Ze kan terugkijken op een geslaagde pré-selectie te Zottegem en Aalst; resulterend in een televisieoptreden van SYTYCD te Rotterdam. Ze volgde daarnaast verschillende workshops met bekende choreografen om haar skills daarin bij te schaven. In de ruime omgeving is Joyce gekend als lesgever in verschillende dansscholen en danskampen.

De ervaring, een samenloop van omstandigheden door een verkeersongeval èn een belofte die ze in haar prille jeugd maakte aan haar overleden danslerares, deed de idee rijpen om een eigen dansschool op te starten. Een complete sprong in het duister, maar ‘’ze zou kinderen de liefde en de passie bijbrengen voor dans, net zoals die aan haar doorgegeven werd’’.

Luna Van Crombrugge

Lesgever

In het dagelijks leven is Luna bezig met haar studie Latijn-Wiskunde in het OLVC Bevegem. Ze start volgend jaar in het zesde middelbaar.

 In de week vind je haar meestal terug in de danszaal. Daar vertoeft ze gemiddeld 10 uur per week en doet verschillende stijlen zoals Jazz, Hiphop, maar ook Dancehall, Breakdance en nog veel meer…

 Ze is lid van een wedstrijdteam dat hoge ogen gooide en waarmee ze al heel wat mooie trofeeën behaalde.
Met andere woorden: dansen is één van haar grootste passies, waar ze naar eigen zeggen 'het liefst elk moment van de dag zou mee bezig zijn'.

 Er gaat heel wat motivatie schuil in deze jongedame.

Lise Van Der Biest

Lesgever

Lise is 18 jaar en pas afgestudeerd in het middelbaar. Ze zet haar studies verder in de richting van leerkracht lager onderwijs.

 Ze danst sinds haar 7e en startte met Ballet en Hip-Hop. Intussen heeft ze ervaring in verschillende stijlen zoals Girly, Streetdance, Jazz,...

 Ze nam een kleine danspauze maar is toen terechtgekomen bij Enjoy.  En ja, de dansmicrobe heeft haar terug te pakken gekregen.

 Lise vindt het leuk om met kinderen om te gaan en ze te laten kennismaken met nieuwe dansstijlen!

Norah Roelandt

Lesgever

Norah is eveneens een studente die dit jaar het middelbaar achter zich laat en volgend jaar in het hoger onderwijs de richting handelswetenschappen zal volgen.

 Ze danst al van haar 5 jaar. Dansen is altijd iets geweest dat ze heel graag deed en nog steeds graag doet. Ze heeft 2 jaar niet gedanst omdat ze zich niet direct in een dansschool thuis voelde. Toen kwam Enjoy op haar pad en ze voelde er zich direct welkom. Dat ze er nu mag deel uitmaken van het lesgeversteam is voor haar een enorme opsteker.

 Hip-Hop, Jazz, Hedendaagse dans, Street en Girly zijn dansstijlen die haar op het lijf geschreven zijn.

 Ze gaat zeer graag om met kinderen en vindt het geweldig hoeveel liefde je er van terug krijgt.

Aihnoa Neys

Lesgever

Aihnoa is een studente humane wetenschappen die gepassioneerd is door het dansen sinds haar vijfde. 

Ze wordt komend jaar de jongste telg van ons Enjoy-team.
De stijlen Dancehall, Streetdance, Waacking, Jazz, Girly en Jackson liggen haar allemaal. 

Ze heeft ervaring als danser in een wedstrijdteam en leeft zich graag uit op het podium.

 Aihnoa wilt haar passie en kennis over dans met veel liefde en plezier doorgeven aan andere dansers.  Iets dat wij als dansclub alleen maar kunnen aanmoedigen.